I4F - Loader

KDO SMO?

Roman Klarič

direktor (Chief Executive Officer), poslovni svetovalec

I4F vloga:

Roman se ukvarja s preučevanjem organizacijske kulture in njenim vplivom na poslovno uspešnost organizacij. Je tudi en izmed soavtorjev I4F modela analize organizacijske kulture za poslovanje v digitalni ekonomiji.

Ekspertno ozadje:

Roman več kot 20 let deluje kot strateški svetovalec in individualni coach. Organizacijam pomaga pri odkrivanju njihovega potenciala in oblikovanju sodobnih HR procesov. Pred tem je deloval na različnih vodstvenih mestih v računalniški panogi.

LinkedIN:

Janez Žezlina

Potentiolog

I4F vloga:

Janez se ukvarja s preučevanjem poslovnih trendov ter z njihovimi vplivi na razvoj organizacije, njeno organizacijsko kulturo in razvoj voditeljskih kompetenc ter s tem povezanim sobivanjem človeške in umetne inteligence. Tovrstna interdisciplinarna področja združuje s ciljem stalnega nadgrajevanja večdimenzionalnih I4F rešitev. Janez je tudi soavtor I4F Manifesta.

Ekspertno ozadje:

Janez ima več kot 20 let poslovnih izkušenj kot menedžer, trener in coach, svetovalec ter interim menedžer na področjih strateških revitalizacij podjetij, upravljanja strateških kadrovskih procesov in razvoja individualnega potenciala voditeljev (leadership coaching), na primerih malih enoosebnih družb do multinacionalk s preko 300.000 zaposlenimi. Za sebe rad pravi, da je potentiolog – dinamični razvijalec večdimenzionalnih potencialov organizacij in holističnih voditeljev, ki takšne organizacije soustvarjajo.

LinkedIN:

Primož Bitenc

Partner

I4F vloga:

Kot strokovnjak za organizacijsko klimo in organizacijsko kulturo svetuje podjetjem v javnem in zasebnem sektorju pri preobrazbi organizacijske kulture in nadgradnji HR procesov. Je tudi eden izmed soavtorjev I4F modela analize organizacijske kulture za poslovanje v digitalni ekonomiji.

Ekspertno ozadje:

Na področju poslovnega svetovanje deluje že več kot 15 let. Osebam in celotnim organizacijam pomaga pri odkrivanju njihovega potenciala, ter določitvi organizacijskih ciljev pri prenovi organizacijske kulture. Prihaja iz prodajno-poslovnega okolja in ima večdeset letne izkušnje na področju vodenja. Izkušnje si je nabiral predvsem pri vodenju prodajnih timov v Sloveniji in v državah bivše Jugoslavije. Vodilo v njegovem razmišljanju sta strokovnost in poslovna etika.

LinkedIN:

Primož Frelih

CTO, vodja kreativne tehnologije

I4F vloga:

Primož z biti in byti rešuje realne poslovne in uporabniške izzive. Je povezovalec med digitalnim vizionarstvom in agilno uresničitvijo digitalnih iniciativ v družbi vsebinskih ekspertov, programerjev, dizajnerjev in raznovrstnih digitalnih nomadov.

Ekspertno ozadje:

Globoke izkušnje iz IT projektnega vodenja in sistemske arhitekture tako na strani naročnika kot IT ponudnika, svetovalec uprav, CTO v digitalnem startup okolju (rast do 100 zaposlenih). Za seboj ima več kot 100 projektov razvoja programske opreme, spletnih trgovin, digitalnih platform ter kampanj digitalnega marketinga.

LinkedIN:

Aleš Štempihar

zunanji strokovni sodelavec za področje digitalne strategije in digitalnih poslovnih modelov

I4F vloga:

Aleš se ukvarja s preučevanjem zakonitosti digitalne ekonomije in z njihovimi vplivi na organizacije. Za te vplive predlaga strokovne dopolnitve I4F rešitev, tako da se I4F ocenjevanja stalno nadgrajujejo. Aleš je tudi soavtor I4F Manifesta.

Ekspertno ozadje:

Aleš ima več kot 25 let poslovnih in 10 let digitalnih izkušenj na področju izdelave in prenove poslovno digitalnih strategij, poslovnega analiziranja, preobrazbe organizacij in skrbništva izvedbe strateških digitalnih projektov. Je nosilec dveh digitalnih certifikatov: »Digital Strategies for Business: Leading the next-generation enterprise« in »Digital Business Transformation Management.«

LinkedIN:

Preberite tudi: PODPIRAJO NAS